06.07.2022
Почетна / Градина / Вести / Осум интересни факти за сопствениците на домашните миленици

Осум интересни факти за сопствениците на домашните миленици

5. Сопственикот на питбул е често оној од кој треба да се плашите. Истражувањето направено на одделот за психологија на Универзитетот во Лестер открило дека младите, непријатни луѓе претпочитаат агресивни кучиња, со што се потврдува она што го знаевме од порано, а тоа е дека карактерот на кучето соодветствува со карактерот на сопственикот.

Види

Тасмански ѓавол – животното кое јаде се што мрда

Тасманскиoт ѓавол јаде се што мрда. Името го здобил по ѓаволската сила и дрскост да …