06.07.2022
Почетна / Градина / Вести / Осум интересни факти за сопствениците на домашните миленици

Осум интересни факти за сопствениците на домашните миленици

4. Либералите и конзервативците се разликуваат и по изборот на расата на миленикот. Истражувањата покажале дека луѓето сакаат куче кое што се вклопува со нивните морални ставови. Либералите сакаат понежни кучиња, кои се рамноправни со сопственикот, додека конзервативците сакаат лојални и послушни кучиња.

Види

Тасмански ѓавол – животното кое јаде се што мрда

Тасманскиoт ѓавол јаде се што мрда. Името го здобил по ѓаволската сила и дрскост да …