06.07.2022
Почетна / Градина / Вести / Осум чешниња лук и еден литар вода – Еве што потоа ќе се случи со вашето тело

Осум чешниња лук и еден литар вода – Еве што потоа ќе се случи со вашето тело

Исчистете го лукот и измијте го под млаз вода, а потоа ставете го во тегла. Налијте литар вода и затворете ја теглата и оставете ја во фрижидер неколку часа.

Конзумирајте секое утро, измешајте со 1/4 вода од лукот со една шоља обична вода.

Првиот ден пијте од течноста на секои час и половина во текот на денот.

Вториот ден пијте од растворената лукова вода на секои два часа во текот на денот или најмалку три пати дневно.

Третиот ден пијте од водата по неколку пати.

Четвртиот ден пијте неколку пати во денот и направете нова вода со лук и користете ја во наредните три дена.

Луковата вода секогаш чувајте ја во фрижидер.

Види

На која позиција треба да бидaт цвеќињата поставени во домот

Саксиите со цвеќе секогаш треба да бидат сместени во простории каде ќе имаат поволни услови …