Почетна / Градина / Вести / Орел сретна летечка машина на небото: Што ќе му е технологија таму?!

Орел сретна летечка машина на небото: Што ќе му е технологија таму?!

Нормална реакција на кралот на небото! Што ќе му се машини таму … Дали е монтажа или оставаме на вас да погодите, но симболот е категоричен. Нели така?!

Види

Спатифилум – цвеќето на мирот

„Спатифилум“ потекнува од влажни тропски шуми од Индонезија, на Филипините и тропски Северна, Централна и …