Почетна / Градина / Вести / Орел растргнат и врзан за двете крила ја покажа нечовечноста на ловџии во Македонија

Орел растргнат и врзан за двете крила ја покажа нечовечноста на ловџии во Македонија

Денес на социјалните мрежи се појавија шокантни фотографии од орел растргнат и врзан за двете крила. Ова е доказ за нечовечност од страна на неколку ловџии во близина на селото Лутинци во Македонија. 

Од здруженијата за заштита на животните прашуваат до кога ќе следи овој пример за нехуманост?!

 

Види

Хиените никој не ги сака толку многу, како ова момче. Погледнете каква љубов постои помеѓу неговиот стопан и ова животно

Хиените никој не ги сака толку многу, како ова момче. Погледнете каква љубов има помеѓу …