Почетна / Градина / Вести / Oгромна мечка почна да го брка: Погледнете го неговиот храбар и успешен потег!

Oгромна мечка почна да го брка: Погледнете го неговиот храбар и успешен потег!

Ралф Персон и неговата сопруга биле на прошетка во шумата заедно со нивното куче кога одеднаш забележале голема мечка.

Мечката се стрчала со цел да го нападне Ралф, па тој преку видеото покажува кој е единствениот начин да се спасите од сигурна смрт.

Погледнете на  втората страна:

Види

Како животно гледате на фотографијата?

Каков вид на животно гледате на фотографијата?