Почетна / Градина / Вести / Одлична идеја за градинари: Ефикасно и практично одгледување на краставици во буре

Одлична идеја за градинари: Ефикасно и практично одгледување на краставици во буре

Полевајте ги со 5-7 литри вода еднаш на 3-4 дена ако нема дожд.

Види

Болест ја уништува бананата во Латинска Америка – најголемиот извозник во светот

Болест ја уништува банана, во Латинска Америка, најголемиот извозник на банани. Мувлата Fusarium TR4 попозната …