22.03.2023
Почетна / Градина / Вести / Одбери го дрвото на животот и откријте си ја животната судбина што ви е впишана

Одбери го дрвото на животот и откријте си ја животната судбина што ви е впишана

 
Дрво на живот 2

Очекувајте добри периоди за деловниот сегмент до крајот на годината. Имено, многу проекти што досега не сте биле во можност да ги остварите, до крајот на годината ќе имате можност да ги завршите. Но, исто така да им се покажете на претпоставените. Вашите претпоставени ќе ја сакаат секоја идеја и ќе доживеете неверојатна деловна кулминација.

Ќе добиете многу комплименти, но секако пред се и најважни награди. Ќе можете да ги искористите парите за да одите на кратко патување за да се одморите по сите обврски што сте ги оствариле во претходниот период. Ќе се вратите подготвени за нови животни настани.

Види

Прополисот убива се што му смета на здравиот организам: Еве кои 15 болести може да ги излечи овој магичен лек!

Ако за време на ведар летен ден се открие пчелина кошница, може да се види …