Почетна / Градина / Вести / Одберете јаболко што сакате да го изедете и дознајте за себе нешто интересно

Одберете јаболко што сакате да го изедете и дознајте за себе нешто интересно

Јаболко бр.6

Вие сте духовити и остроумни. Имате брз ум и моментна реакција. Се’ решавате во движење.

Дури, и доколку не сте премногу друштвени, по потреба можете да бидете разговорни и забавни. Многу сте интелигентни и духовити, умеете да ги забавувате луѓето, не повеќе од тоа. Која е вашата слабост? Во бокал добро јаболково вино со парче убаво сирење.

Извор:нмд.мк

Види

По 2 години разделба, се онесвести од радост! Погледнете зошто кучето е најдобар пријател на човекот

Мудрите луѓе рекле дека најдобар пријател на човекот е кучето. Видеото, кое ќе ви го …