Почетна / Градина / Вести / Одберете јаболко што сакате да го изедете и дознајте за себе нешто интересно

Одберете јаболко што сакате да го изедете и дознајте за себе нешто интересно

Јаболко бр.5

Радост! Кога ќе ве здогледаат, се наметнува токму тој збор. Го живеете животот со полно срце, а адреналин не ви е потребен. Животот е убав – и во тоа е неговиот шарм.

Вие ги цените секојдневните вкусови, звуци, мириси, убавина. За вас дури и рутината е прекрасна и необична. Вие сами ја правите таква. Од моментот на будење вие го живеете секој миг, ви се допаѓа соединувањето со светот околу вас. А најискрената среќа – е таа, во едноставните работи. Како што се обичните јаболка, набрани од гранка.

Види

По 2 години разделба, се онесвести од радост! Погледнете зошто кучето е најдобар пријател на човекот

Мудрите луѓе рекле дека најдобар пријател на човекот е кучето. Видеото, кое ќе ви го …