Почетна / Градина / Вести / Одберете јаболко што сакате да го изедете и дознајте за себе нешто интересно

Одберете јаболко што сакате да го изедете и дознајте за себе нешто интересно

Јаболко бр.4

Вашиот адут е – сигурност. Како блиндиран ролс-ројс, како карпа на која можете да се потпрете. Поседувате ретки квалитети со избалансирани мисли, чувства и постапки.

Воздржани сте, но тоа понекогаш се граничи со скромност. Повеќе слушате отколку што говорите, и тоа апсолутно ви одговара. Толку сте верни и доверливи, што со вас, навистина, човек може и во оган и во вода. Вашиот десерт е чашка вкусен јаболков ликер.

Види

По 2 години разделба, се онесвести од радост! Погледнете зошто кучето е најдобар пријател на човекот

Мудрите луѓе рекле дека најдобар пријател на човекот е кучето. Видеото, кое ќе ви го …