Почетна / Градина / Вести / Одберете јаболко што сакате да го изедете и дознајте за себе нешто интересно

Одберете јаболко што сакате да го изедете и дознајте за себе нешто интересно

Јаболко бр.3

Вие сте интересна личност. Истото го мисли и вашето опкружување. Но, вие мислите малку поинаку. Вам ви се својствени оптимизмот, фантазијата и чувството за убавина. И тоа ги инспирира луѓето. Се’ што се случува во вашиот живот, е многу интересно за луѓето околу вас.

Вие сте убедителни, па дури и ако не се трудите некого да го убедите во било што. За вас е најслатко едно добро парче домашна пита од јаболка, која остава сладок вкус во устата.

Види

По 2 години разделба, се онесвести од радост! Погледнете зошто кучето е најдобар пријател на човекот

Мудрите луѓе рекле дека најдобар пријател на човекот е кучето. Видеото, кое ќе ви го …