Почетна / Градина / Вести / Одберете јаболко што сакате да го изедете и дознајте за себе нешто интересно

Одберете јаболко што сакате да го изедете и дознајте за себе нешто интересно

Јаболко бр.2

Имате жив карактер, полни сте со енергија. Досадата ви е ваш смртен непријател, а со самото тоа и вашиот живот не е досаден бидејќи е преполн со настани и авантури.

Да се пронајдат – тоа е вашето мото. А, всушност, семожните авантури сами ве пронаоѓаат. Се’ што е оригинално и полно со впечатоци, ви носи радост и живот. Вашето јаболко, секако, во глазурата е поросено со чоколадни трошки!

Види

По 2 години разделба, се онесвести од радост! Погледнете зошто кучето е најдобар пријател на човекот

Мудрите луѓе рекле дека најдобар пријател на човекот е кучето. Видеото, кое ќе ви го …