07.12.2023
Почетна / Градина / Вести / Одберете ги најмоќните пили: Погледнете дел од понудата на Хускварна

Одберете ги најмоќните пили: Погледнете дел од понудата на Хускварна

Кога треба да одберете ефикасна и стабилна паркова, шумарска и градинарска механизација, не постои подобар избор од производите на Husqvarna.

Уникатната комбинација на високи перформанси, употребливост и безбедност ви овозможува секогаш ефикасно, удобно и ефективно да ја завршите работата.

Хускварна производите можете да ги купите и преку Онлаин продавницата, како и на телефонскиот број на Синпекс ШОП.

Во моментов имаат на залиха повеќе модели од овој шведски бренд, дел од нив ви ги пренесуваме подолу:

„Пила Хускварна 120 MARK II“ која се продава по цена од 11.900,00 денари. Моделот има  Зафатнина на цилиндар 38,2cm3, а моќност 1,4kW. Тежината е 4,7kg. Подолу следи видео кое повеќе ја прикажува нејзината работа и перформансите со кои располага. За повеќе ТУКА.

„Пила Хускварна 130“ по цена од 13.200,00 денари. Зафатнината на цилиндарот е 38 cm3. Поседува моќност од 1,5 kW и тежи 4,7kg. За повеќе ТУКА.

Пила Хускварна 135 MARK II која се продава по цена 17.500,00. Оваа моторна пила има многу мала тежина од само 4,4 килограми и зафатнина на цилиндерот од 40,9 сm³. Моќноста е 1,5 kW. За нарачки ТУКА

Пила Хускварна 346XP која се продава по цена од 35.170,00. Пилата има зафатнина на цилиндар 50,1 сm³ , а моќност од 2,7kW. Тежи 5kg. За повеќе ТУКА!

Пила Хускварна 372XP по цена од 46.150,00. Зафатнина на цилиндарот е 70,7 сm³ . Моќноста е 4,1kW, а тежината 6,4kg. За повеќе ТУКА

Пила Хускварна 576XP по цена од  50.120,00 и зафатнина на цилиндар 73,5 сm³ . Моќноста е 4,2kW. За повеќе ТУКА!

Моделите во видеата ги прикажуваат перформансите на пилите, па веројатно ќе ви помогне најмногу при одлуката за кој модел од овој шведски бренд ќе се одлучите!

Види

Дуњата е симбол на среќа и љубов – Таа е витаминска бомба што има многу лековити својства

Дуњата (Cydonia oblonga) е единствениот вид од родот Cydonia. Таа е дрво, високо од 4 …