07.12.2023
Почетна / Градина / Вести / Облечен во црвена маица го разлути бикот: Погледнете како бикот успеа да го пробие кафезот

Облечен во црвена маица го разлути бикот: Погледнете како бикот успеа да го пробие кафезот

Облечен во црвена маица овој човек мислеше дека ќе биде во центарот на вниманието на присутните доколку го разлути бикот. Но, бикот успеа да го пробие кафезот. Погледнете што се случуваше:

Види

Дуњата е симбол на среќа и љубов – Таа е витаминска бомба што има многу лековити својства

Дуњата (Cydonia oblonga) е единствениот вид од родот Cydonia. Таа е дрво, високо од 4 …