06.07.2022
Почетна / Градина / Ножици за високо режење кои нудат најдобри резултати

Ножици за високо режење кои нудат најдобри резултати

GARDENA ножиците за високо режење се робусни, долготрајни, но сепак лесни производи кои нудат најдобри резултати во сечењето.

Изработени од материјали со врвен квалитет и опремени со најиновативни карактеристики, GARDENA ножиците за високо режење овозможуваат едноставен, но прецизен резултат на сечење. Тие се ергономски создадени за оптимални оперативни перформанси и удобност, имаат стилски дизајн и обезбедуваат безбедност и точност.

И ножот и контра ножот продираат во гранката истовремено. Тие имаат т.н. “повлекување”, што значи лесно и прецизно сечење без да остават притисок на дрвото. Гранките и гранчињата се сечат многу блиску до трупот, и на тој начин се попречува протокот на сок. За нарачки на овие квалитетни сечила посетете го СИНПЕКС ШОП.

Горниот нож е потесен и поостар. Широката наковална страна го дистрибуира притисокот и ја поддржува гранката со цел да се избегне оштетување или дробење на кората. Закривената глава овозможува полесно дејство на сечење близу до зглобот.

 

СИНПЕКС ШОП ви нуди повеќе модели на високо квалитетни ножици за режење од програмата на GARDENA. За повеќе ТУКА 

Види

Зошто дома секогаш треба да имаме мајчина душичка

Со доаѓањето на есента доаѓаат променливото време и есенските болки. Најчести се настинки, есенскО течење …