Почетна / Градина / Ново ремек дело на Хорти Експерт МК (Фото)

Ново ремек дело на Хорти Експерт МК (Фото)

Хорти Експерт МК денес е водечка компанија во областа на хортикултурно уредување на објекти за живеење, резиденцијални и деловни објекти и јавни парковски површини и производство на декоративен саден материјал, како во Македонија така и во регионот.

Изборот на растенија во вашиот двор е од голема важност, а ние препорачуваме уредувањето да го препуштите на стручните лица од Хорти Експерт МК

Погледнете едно ново ремек дело од оваа компанија:

 

Види

Фитонија – одлично растение за одгледување во терариум или во шише

Фитонијата е нискорастечко, почвопокривно растение со бујни зелени лисја, нашарани со мрежовидни бели, розеви, црвени …