Почетна / Градина / Вести / Новата куќа на Анџелина Џоли во Лос Анџелес (фото)

Новата куќа на Анџелина Џоли во Лос Анџелес (фото)

Американската актерка Анџелина Џоли ја купи еднa од најскапите куќи во Лос Анџелес за 25 милиони долари.

Види

За квалитетен род, навреме заштитете го расадот

Заштита на младиот расад од болести и штетници се врши секогаш превентивно. Заштита во расадопроизводството …