Почетна / Градина / Вести / Ноќно пазарење на новогодишни елки

Ноќно пазарење на новогодишни елки

Градинарскиот центар Фоја, со задоволство Ве поканува и очекува на ноќно пазарење на новогодишни елки вечерва и утре вечер.

Повелете на одлична атмосфера, дружење и греано вино направено по рецептот на Фоја.

ЛИНК од НАСТАНОТ

Види

Десет градинарски дизајни кои ќе ви помогнат да го реконструирате вашиот двор

10 прекрасни градинарски дизајни кои ќе ви помогнат да го реконструирате вашиот двор