Почетна / Градина / Немате пиено помераклиско кафе во Скопје – Новата приказна Leaf cafe сместено во живописна природа

Немате пиено помераклиско кафе во Скопје – Новата приказна Leaf cafe сместено во живописна природа

Хорти Експерт МК има нова приказна, Leaf cafe кој се наоѓа во преубавите наши градини. Хортикултурно уреден по највисоките светски стандарди. Единствено , посебно, романтично, место кое ќе ги разбуди Вашите сетила од прекрасната и живописна природа.

Кафетеријата се наоѓа спроти хотелот Александар Палас, поточно во преубавиот расадник Хорти Експерт на самиот почеток од Градскиот парк Скопје.

Види

Маџун – лек за болните, a еликсир за здравите луѓе

Гроздовиот маџун претставува природен засладувач кој се произведува од гроздов сок. Маџунот е традиционален и …