18.08.2022
Почетна / Градина / Некои кокошки имаат неверојатни сопственици – Погледнете ги овие скапоцени живеалишта

Некои кокошки имаат неверојатни сопственици – Погледнете ги овие скапоцени живеалишта

Некои кокошки имаат толку неверојатни сопственици што сме љубоморни! Нивните сопственици ги третираат како ВИП (Многу важна живина) и им градат кокошарници кои изгледаат како нешто од страниците на детската бајка.

Bored Panda ја состави оваа куклатастичка колекција креативни кокошарници за уживање.

Види

Естрагон – Растението на древните римјани

Естрагонот бил користен нашироко од Римјаните и Арапите. Се сретнува во флората на Сибир, Монголија, …