Почетна / Градина / Вести / Неговата душа полна со љубов: Тој стигна од Калифорнија до Њујорк за да спаси питбул (Видео)

Неговата душа полна со љубов: Тој стигна од Калифорнија до Њујорк за да спаси питбул (Видео)

Кога душата ти е полна со љубов: Тој извозе од Калифорнија до Њујорк за да спаси питбул

Види

Посејте ароматични и зачински растенија за зимата која доаѓа

Бидете вредни и прктични и во текот на зимата. Посејте ароматични билни во стакленикот во …