Почетна / Градина / Животни / Неговата душа е полна со љубов: Тој стигна од Калифорнија до Њујорк за да спаси питбул (Видео)

Неговата душа е полна со љубов: Тој стигна од Калифорнија до Њујорк за да спаси питбул (Видео)

Кога душата ти е полна со љубов: Тој извозе од Калифорнија до Њујорк за да спаси питбул

Види

Чудото од природата: Преубави фотографии на небото направени од јато птици

Причините за собирање во јато се полесно пронаоѓање храна, заштита од грабливки, полесна навигација за …