Почетна / Градина / Вести / Направиле идеална куќа за одмор, а ја изградиле за само два дена (Видео)

Направиле идеална куќа за одмор, а ја изградиле за само два дена (Видео)

Дрвените цигли, овозможуваат да изградите куќа без многу напор и релативно брзо.

Погледнете во видеото како едно семејство успеале да изградат идеална куќа за одмор, која ја изградиле за само два дена:

Види

Зошто кај народот е позната изреката „Здрав како дрен“?!

Дрен или обичен дрен (науч. Cornus mas) — вид цветно растение од семејството дренови (Cornaceae), …