Почетна / Градина / Вести / Најголемата мачка во светот излезе на прошетка – има 319 килограми (Видео)

Најголемата мачка во светот излезе на прошетка – има 319 килограми (Видео)

Најголемата мачка во светот излезе на прошетка во придружба на две многу храбри момчиња во Јужна Каролина.

Мајк Холстон, познат под прекарот „Вистински Тарзан“, објави видео во кое го шета својот миленик Аполо, тежок 319 килограми.

Џиновскиот предатор има пруги на грбот, за кои мажите веруваат дека ги наследил од својата мајка.

 

Види

Есенско сузбивање на плевели

Сузбивањето на плевелите е една од најзначајните агротехнички мерки во процесот на производство на житни …