Почетна / Градина / Најголемата лубеница на светот, тешка 159 килограми.

Најголемата лубеница на светот, тешка 159 килограми.

Ова е најголемата лубеница на светот, тешка 159 килограми.

Види

Посејте ароматични и зачински растенија за зимата која доаѓа

Бидете вредни и прктични и во текот на зимата. Посејте ароматични билни во стакленикот во …