02.10.2022
Почетна / Градина / Вести / Најголемата лубеница на светот била тешка 159 килограми (Фото)

Најголемата лубеница на светот била тешка 159 килограми (Фото)

Ова е најголемата лубеница на светот, тешка 159 килограми.

Види

Пакомак: Наша цел е до 2030 година 70 проценти од отпадот од пакување да се селектира и рециклира

Поефикасната селекција и рециклирање на амбалажниот отпад, беше тема на меѓународната работилница, што се организираше …