01.12.2023
Почетна / Градина / Вести / Над 150 илјади цвеќиња разубавуваат трговски центар во Меделин, Колумбија (Фото)
2017 година Ферија де ла Флорес (Цветниот фестивал)

Над 150 илјади цвеќиња разубавуваат трговски центар во Меделин, Колумбија (Фото)

Centro Comercial Santafé е најголемиот трговски центар во Меделин со над 195 илјади квадратни метри простор. Трговскиот центар е отворен во мај 2010 година.

Трговскиот центар секоја година различно се украсува за време на празниците и другите настани. Оваа година тој беше украсен со над 150.000 цвеќиња.

 

Види

Започнува аплицирањето за финансиска поддршка за производителите на поледелски култури

Започнува аплицирањето – Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој ги известува производителите …