Почетна / Градина / Вести / На дехидрирана змија поскок и дадоа вода – Погледнете ја нејзината реакција

На дехидрирана змија поскок и дадоа вода – Погледнете ја нејзината реакција

На дехидрирана змија поскок и дадоа вода – Погледнете ја нејзината реакција:

Види

МЗШВ: Целокупното договорено количество на тутун од реколтата 2019 ќе биде откупенo

Денеска министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, заедно со директорот на Државниот инспекторат за земјоделство, …