07.12.2023
Почетна / Градина / Вести / На дехидриран поскок и дадоа вода – Погледнете како реагираше отровната змија

На дехидриран поскок и дадоа вода – Погледнете како реагираше отровната змија

На дехидрирана змија поскок и дадоа вода – Погледнете ја нејзината реакција:

Види

Дуњата е симбол на среќа и љубов – Таа е витаминска бомба што има многу лековити својства

Дуњата (Cydonia oblonga) е единствениот вид од родот Cydonia. Таа е дрво, високо од 4 …