22.01.2022
Почетна / Градина / Вести / На дехидриран поскок и дадоа вода – Еве како реагираше отровната змија

На дехидриран поскок и дадоа вода – Еве како реагираше отровната змија

На дехидрирана змија поскок и дадоа вода – Погледнете ја нејзината реакција:

Види

Облечен во црвена маица го разлути бикот: Еве како бикот успеа да го пробие кафезот

Облечен во црвена маица овој човек мислеше дека ќе биде во центарот на вниманието на …