18.08.2022
Почетна / Градина / Многу од вас сакаат ваква капија (Видео)

Многу од вас сакаат ваква капија (Видео)

Доколку имате мал простор и секогаш се мачите да ја отворите вратата лесно и широко, тогаш овој систем е идеален за вас.

Погледнете го видеото:

Види

Естрагон – Растението на древните римјани

Естрагонот бил користен нашироко од Римјаните и Арапите. Се сретнува во флората на Сибир, Монголија, …