Почетна / Градина / Млада девојка спасила леопард! Погледнете ја реакцијата кога се видоа после неколку години! (Видео)

Млада девојка спасила леопард! Погледнете ја реакцијата кога се видоа после неколку години! (Видео)

Животните, колку и да се диви, секогаш паметат добрина на луѓето. Нивните реакции и емоции во многу од случаите личат на човечки. Повеќето од нив се прилично паметни и разбираат и паметат се што се случило со нив. Доказ е тоа одлично видео, каде се појавува млада девојка која пред неколку години го спасило овој леопард, кога бил уште мало бебе, но поради некоја причина бил напуштен од својата мајка во шумата.

Девојката го нашла и успеала да го посвои и скроти, и оваа нејзина добрина не е заборавена дури ни по неколку години. Сега ќе видите како реагира веќе големиот див леопард, кога таа ненадејно се појави.

https://www.youtube.com/watch?v=JKuY7-lW9pY

Види

Задоволство е да ги имате овие цвеќиња во домот – Стефанотис (Stephanotis floribunda)

Задоволство е да ги имате овие растенија дома. Потекнуваат од oстровот Мадагаскар и затоа растението …