Почетна / Градина / Хортикултура / Мириса на есен

Мириса на есен

Есента е сезоната кога највеќето култури се берат, а листопадните дрва ги губат лисјата. Ова е и сезоната кога деновите набргу стануваат пократки и постудени, ноќите подолги, а врнежите се зачестуваат.

Прекрасни нијанси на огнено црвена, жолта и портокалова кои ги обземаат дрвјата во есен и ја прават истата вредна за восхит.

Есента е идеално време да ги размножете декоратвните грмушки и дрвја и тоа со зрели резници.

Ова е период кога можете да вршите сечење на дрва за огрев, кастрење дрвја и грмушки и слично. За таа цел, STIHL Ви нуди широка палета од моторни пили за хоби, полупрофесионално и професионално сечење на дрва, како и артикли од шумарска техника, заштитна облека и обувки, потрошен материјал и резервни делови кај овластените трговци во сите градови во МК. За повеќе ТУКА

Види

Пристигна новиот асортиман на ФОЈА: Погледнете дел од нивната понуда

Голем избор на зимзелени декоративни садници, листопадни дрвја, цветни и зимзелени грмушки, кроени топијарени форми, …