22.05.2022
Почетна / Градина / Мини градина под скалите (Фото)

Мини градина под скалите (Фото)

Направи сам: Мини градина под скалите

Види

Растението што достигнува раст од 60 метри во текот на една сезона

Кудзу е вид јапонски ползавец, главно употребуван при заштита на земјиштето од ерозија. Може да …