09.08.2022
Почетна / Градина / Вести / Месец јуни, а во ФОЈА излезе новата понуда на растенија

Месец јуни, а во ФОЈА излезе новата понуда на растенија

Започна месец јуни, а во Градинарски центар Фоја повторно можете да најдете голем избор на секаков вид растенија.

Подолу можете да видите дел од понудата на ФОЈА.

Види

Рибата која има проѕирна глава

Длабоко во морето постојат риби кои имаат проѕирна глава наречени „Macropinna microstoma“. На неа, се …