Почетна / Градина / Вести / Мал германски овчар влезе во кафезот на волкот: Погледнете што се случи (Видео)

Мал германски овчар влезе во кафезот на волкот: Погледнете што се случи (Видео)

Волците можеби се едни од најопасните животни на светот, но и тие имаат своја “нежна страна” и своите инстинкти на предатори ги оставаат на страна.

Види

Дечко живее целосен зелен живот и се си одгледува во својата градина

Овој дечко одгледува се што троши. Првично тој работел индустриското земјоделство, па од таму ги …