Почетна / Градина / Вести / Мал германски овчар влезе во кафезот на волкот: Погледнете што му се случи (Видео)

Мал германски овчар влезе во кафезот на волкот: Погледнете што му се случи (Видео)

Волците можеби се едни од најопасните животни на светот, но и тие имаат своја “нежна страна” и своите инстинкти на предатори ги оставаат на страна.

 

Види

Хиените никој не ги сака толку многу, како ова момче. Погледнете каква љубов постои помеѓу неговиот стопан и ова животно

Хиените никој не ги сака толку многу, како ова момче. Погледнете каква љубов има помеѓу …