Почетна / Градина / Мал германски овчар влезе во кафезот на волкот: Еве што се случи (Видео)

Мал германски овчар влезе во кафезот на волкот: Еве што се случи (Видео)

Волците можеби се едни од најопасните животни на светот, но и тие имаат своја “нежна страна” и своите инстинкти на предатори ги оставаат на страна.

Види

Што значат боите на трендафилот: црвената боја значи почит, a жолтата …

Трендафилите го завземале првото место на листата на најатрактивни и најомилени цвеќиња на луѓето, уште …