06.07.2022
Почетна / Градина / Животни / Мал германски овчар влезе во кафезот каде живее волкот: Погледнете што се случи (Видео)

Мал германски овчар влезе во кафезот каде живее волкот: Погледнете што се случи (Видео)

Волците можеби се едни од најопасните животни на светот, но и тие имаат своја “нежна страна” и своите инстинкти на предатори ги оставаат на страна.

Види

Тасмански ѓавол – животното кое јаде се што мрда

Тасманскиoт ѓавол јаде се што мрда. Името го здобил по ѓаволската сила и дрскост да …