06.07.2022
Почетна / Градина / Лек / Листот од ова собно растение лекува хемороиди

Листот од ова собно растение лекува хемороиди

Исцедете сок од свеж лист од фикус и ставајте преку ноќ облози на болните хемороиди.

Фикусот тонизира, го отстранува воспалението и ја намалува болката.

Пред да започнете со користење на народните лекови, консултирајте се со вашиот матичен лекар!

Види

Зошто дома секогаш треба да имаме мајчина душичка

Со доаѓањето на есента доаѓаат променливото време и есенските болки. Најчести се настинки, есенскО течење …