Почетна / Градина / Лавот што го препозна својот сопственик (видео)

Лавот што го препозна својот сопственик (видео)

Џон Рендал и Ајс Берг после одгледувањето на ова младо лавче, го пуштиле во дивата Африка.

После година дена парот се одлучил да го посетат, во дивината.

Иако постоело предупредување дека тој нема да ги препознае и дека ова е опасна идеа, тие сепак отшиле. Погледнете го моментот на препознавање:)

 

Види

Идеи за летниковец во вашиот двор

Идеи за летниковец во вашиот двор