Почетна / Градина / Вести / Кумановец си ја шета свињата низ улиците и булеварите на градот (ФОТО+ВИДЕО)

Кумановец си ја шета свињата низ улиците и булеварите на градот (ФОТО+ВИДЕО)

Кумановец редовно изминатите недели си ја шета својата свиња по улиците во населбата „Гоце Делчев“, а вчера реши да ја прошета и по еден од булеварите, пренесува Кумановски муабети.

Освен што можеби некому ова ќе му изгледа смешно затоа што се случува во една урбана средина, од друга страна е и многу опасно, како по животното, така и по учесниците во сообраќајот.

 

Види

На која позиција треба цвеќето да биде поставено во домот

Саксиите со цвеќе секогаш треба да бидат сместени во простории каде ќе имаат поволни услови …