Почетна / Градина / Животни / Кучињата се предвесници на земјотресите: Погледнете што направи ова куче пред да стресе земјотресот во Драч

Кучињата се предвесници на земјотресите: Погледнете што направи ова куче пред да стресе земјотресот во Драч

Кучето спиело покрај една зграда, а неколку секунди пред силниот потрес кучето се буди и започнува да бега.

Погледнете:

— EMSC (@LastQuake) November 26, 2019

Види

Научниците докажаа: Кучињата ги разбираат човечките зборови

Научниците докажаа факт што повеќето сопственици на кучиња го знаат – најдобриот пријател на човекот …