02.10.2022
Почетна / Градина / Вести / Кучиња за кои ќе помислиш дека потекнуваат од друга планета

Кучиња за кои ќе помислиш дека потекнуваат од друга планета

Многу ретко може да имате среќа да наидете на куче чии карактеристики се различни од сите други што некогаш сте ги виделе. Можеби пена со пеги или грива како лав? Сигурно е дека овие кучиња се посебни и заслужуваат да бидат видени и обожавани од светот. Нивната неземна убавина ќе ве остави уште повеќе фасцинирани од најдобриот пријател на човекот.

Види

Пакомак: Наша цел е до 2030 година 70 проценти од отпадот од пакување да се селектира и рециклира

Поефикасната селекција и рециклирање на амбалажниот отпад, беше тема на меѓународната работилница, што се организираше …