07.12.2023
Почетна / Градина / Вести / Кучето секој ден гледало надвор од прозорецот, а причината ќе ве остави без зборови

Кучето секој ден гледало надвор од прозорецот, а причината ќе ве остави без зборови

Три пати на ден, кучето на Кејси со нетрпение гледало пред прозорецот. Најпрво, Кејси, горда сопственичка на миленичиња, помислила дека нејзиното куче само сакало да оди на прошетка.

Кејси се прашувала во што гледа, но немаше апсолутно никаква идеја како може да му помогне на своето куче. Меѓутоа, по една година демнење, нејзиниот сосед конечно решил да заземе став. Потоа, работите станаа чудни.

Како што се испоставило, домашните миленици не се разликуваат многу од луѓето, кои доброволно би направиле нешто смешно ирационално како да гледаат низ прозорец секој ден во текот на една година. Единствената причина е љубовта, но можеби си мислите: „Животните не можат да се заљубат!“

Поголемиот дел од времето, Кејси била зафатена со работа. На нејзиниот слободен ден, таа решила да остане дома за да открие што го опседнувало нејзиното куче. Првично мислеше дека станува збор за верверица или можеби семејство верверички. Сепак, немаше верверички наоколу. Кејси имал намера конечно да ја реши мистеријата.

Продолжува на следната страна

Види

Дуњата е симбол на среќа и љубов – Таа е витаминска бомба што има многу лековити својства

Дуњата (Cydonia oblonga) е единствениот вид од родот Cydonia. Таа е дрво, високо од 4 …