Почетна / Градина / Вести / Кученце ги пронаоѓа најбесните кучиња за да може да си поспие на нив (Фото)

Кученце ги пронаоѓа најбесните кучиња за да може да си поспие на нив (Фото)

Ова куче по име Една си има своја рутина, а таа е прилично иста секој ден. Таа трча наоколу, играјќи ги првите неколку часови и се исцрпува толку многу, што на крајот заспива за да ги надополни нејзините батерии. Така, таа започнува да бара наоколу пријатно место за да го одмори остатокот од денот. И, кога има потреба од дремка, таа избира меки кучиња и ги користи како перница!

„Се чини дека сите кучиња уживаат во нејзиното друштво“, вели Бријана Готфрид.

Секако, кога Една беше сè уште многу мала, полесно и беше да се плетка со други кучиња. Но, дури и сега кога стана поголема, Една одбива да престане да го прави тоа.

Види

Кумановец си ја шета свињата низ улиците и булеварите на градот (ФОТО+ВИДЕО)

Кумановец редовно изминатите недели си ја шета својата свиња по улиците во населбата „Гоце Делчев“, …