Почетна / Uncategorized / Кревети во градината: лежерни места од каде никој не сака да стане (Фото)

Кревети во градината: лежерни места од каде никој не сака да стане (Фото)

Кревети во градина: лежерните места од каде никој не сака да стане

Види

Индексот на цените во земјоделството кај инпутот е зголемен за 8.2 %, а кај аутпутот се бележи зголемување од 2.1 %

Според податоците на Државниот завод за статистика, индексот на цените во земјоделството во септември 2018 …