Почетна / Градина / Креативно: Погледнете ги овие идеи со зеленчукови градини

Креативно: Погледнете ги овие идеи со зеленчукови градини

Погледнете ги овие идеи со зеленчукови градин

 

Види

Николовски: Изградба на градини во училиштата за подобра едукација на младите за вредноста на производството на храна

Со денешниот настан во Скопје ФАО и партнерите повикаа на акцијата – да се вратиме …