Почетна / Градина / Животни / Кравата на сточарот Фадил роди здрави и живи 4 телиња

Кравата на сточарот Фадил роди здрави и живи 4 телиња

Необичен случај се случил на фармата на фамилијата Фадил Козарa. Кравата на овој домаќин родила четири телиња, што е вистинско чудо и нешто што никој не се сеќава да се случило во оваа област.
Телињата се здрави и по ветеринарната практика, ретко се случува кравата да роди три телиња и да останат сите здрави и живи.

Види

Poison dart frogs – најбрилијантно и најубаво обоените суштества на планетата Земја, а воедно и едни од најотровните

Жабите т.н. дрволази или “Poison dart frogs”, членови на фамилијата Dendrobatidae се едни од најбрилијантно …